Bitter sweet

Publicerad 2014-02-28 22:14:50 i Love,

Det absolut bästa med att vara singel är att kunna planera sitt liv precis så som jag själv vill ha det. Jag behöver inte ta hänsyn till någon annan eller kolla av med någon innan jag planerar något. Sen är det ju ganska roligt att vara singel när man går ut på krogen ;)
 
Det absolut värsta med att vara singel (enligt mig) är söndagarna. Det finns ingen dag på veckan jag känner mig mer ensammen än då. Jag hade så gärna hoppat över den dagen! Och att komma hem en vardag kväll efter en tung dag till ett tomt hem är inte heller någon hit. 
 
Denna söndag däremot behöver jag inte spendera själv, då ska jag nämligen på date ♥

Första dejten

Publicerad 2014-02-27 17:58:36 i Love,

När man ska gå på en första date brukar det ofta vara väldigt nervöst. Hur ska man bete sig och vad ska man säga?
Jag har varit på ganska många första dejter, både bra och dåliga. Jag har kommit fram till några olika dos and don'ts. 
 
♥ Ha inte för höga förväntningar innan. Se det som en rolig grej!
♥ Försök vara avslappnad, det är ju en vanlig människa du ska träffa.
♥ Var dig själv! Se till att förmedla just din personlighet. Säg inte saker som du tror att han/hon vill höra.
♥ Gå inte på bio eller på en högljudd pub första träffen. Ni ska ju faktiskt lära känna varandra! En promenad eller en fika passar mycket bättre.
♥ Om dejten inte gick som du ville, deppa inte ihop! Det finns andra karameller i skålen...
 
 
Någon annan som har fler tips?
 
 
 

I tried to be chill but you're so hot that I melted

Publicerad 2014-02-26 19:25:59 i Love,

"Jag och min dåvarande pojkvän satt hemma en lördagkväll. VI hade lagat god mat, drack vin och köket lystes upp av tända ljus. Helt perfekt, utåt sett. Egentligen längtade vi nog båda bort, fast vi kanske inte hade insett det ännu. Efter middagen kom en av hans vänner hem till oss. Han var den där kompisen som man fantiserade om i smyg. Han var enormt charmig, snygg och hade en humor som fick mig att vika mig av skratt ibland. Vi satt alla tre och drack lite för många drinkar och tillslut hade min pojkvän lagt sig på soffan och somnat. Vi satt kvar i köket och vi insåg att vi nog hade fått i oss för mycket alkohol. Vi bestämde oss för att gå ut i den kalla vinternatten i ett försöka att nyktra till lite. Alltså bara jag och han. Under våran promenad pratade vi om allt och inget. Han berättade saker om sig själv som ingen annan visste, bara för mig. När vi hade promenerat ett tag var vi i närheten av hans lägenhet så vi bestämde oss för att gå upp dit ett tag och lyssna på musik, för att inte väcka min pojkvän. När vi satt på hans säng slog han på låten I'm yours med Jason Mraz, smekte min kind och tittade mig i ögonen. Jag var så tom. Förvirrad, förälskad? Jag stängde av alla tankar och drunknade i hans kyssar. 
Detta hände för 6 år sedan. Det är fortfarande den enda händelsen i mitt liv som jag ångrar något så frunktansvärt mycket. Men samtidigt kan jag inte låta bli att le lite när jag tänker tillbaka på den natten. Jag berättade allting för min pojkvän några dagar efter. Efter ett tag kunde han förlåta mig och vi var tillsammans i några månader till. Idag är jag singel och varje gång jag är ut i den staden hoppas jag i smyg på att få träffa på killen, för att kunna avsluta det vi påbörjade den natten"
-Alexandra, 23 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela